Nasi mistrzowie kuchni z niecierpliwością wypatrują 10. edycji Restaurant Week - największego gastronomicznego festiwalu świata! Przygotowali dla Ciebie dwa warianty unikatowego menu.
Pomiędzy 04.03 a 17.04 masz okazję skosztować specjałów Bony w popisowym wydaniu i wyjątkowo przystępnej cenie.
Przystawka
Carpaccio z ośmiornicy, marynowane w cytrusach, z emulsją z miso i oliwią bazyliową
Carpaccio di Polpo
Danie główne
Ręcznie robione agnolotti zadziewane wołowiną z sosem śmietanowo-truflowym i parmezanem
Agnolotti al. Tartufo
Deser
Tiramisu na bazie pistacjowego mascarpone z białą czekoladą i syropem z kardamonu
Pistacchio Tiramisu
Przystawka
Ceviche z doradami z mlekiem kokosowym, limonką i chili
Ceviche di Orata
Danie główne
Pieczony okoń morski z pomidorami, oliwkami i kaparami podawany z puree z kalafiora
Branzino alla Siciliana
Deser
Panna cotta waniliowa z sosem z owoców leśnych
Panna Cotta ai Frutti di Bosco