Włoskie smaki w pięknych wnętrzach w atrakcyjnej cenie?
Tak, to możliwe, jeśli zarezerwujesz stolik w restauracji Bona w ramach festiwalu kulinarnego Restaurant Week!
Trzydaniowe menu przygotowane w dwóch wersjach będzie dostępne w dniach 08.10 - 17.11, ale stolik możesz zarezerwować już teraz. Serdecznie zapraszamy w podróż po smakach słonecznej Italii.
Przystawka:
Burrata z grillowaną papryką / piklowana czerwona cebula / pesto bazyliowe
Danie główne:
Parmigiana / podsuszane pomidorki z rozmarynem / pecorino
Deser:
Tiramisu
Przystawka:
Burrata z grillowaną papryką / piklowana czerwona cebula / pesto bazyliowe
Danie główne:
Saltimbocca alla romana (cielęcina owinięta szynką parmeńską, faszerowana szałwią, sos demi glace, piklowana dynia, baby corns)
Deser:
Baba z rumem / konfitura cytrynowa / krem chantilly